Πρώτο Trailer Απο Το "Planetarium"

0

Η Ad Vitam κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Planetarium", την νέα δραματική ταινία της Rebecca Zlotowski.

"Η ιστορία εξελίσσεται κατά την διάρκειας της εκρηκτικής ανάπαυλας ανάμεσα στο Πρώτο και Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και εστιάζει στη Laura (Natalie Portman), μια πιστή ακόλουθο της θρησκείας που ζεί μαζί με την μικρότερη αδελφή της Kate (Lily-Depp) στο Παρίσι, δυο αδελφές που διαθέτουν ένα μεταφυσικό χάρισμα. Στην πορεία, οι δυο αδελφές θα συναντήσουν τον παραγωγό André Korben, ο οποίος θα τις βοήθησει να ελέγξουν το χάρισμα τους και να επικοινωνήσουν με πνεύματα του άλλου κόσμου."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Γαλλίδα Rebecca Zlotowski ("Belle épine", "Grand Central") που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Robin Campillo ("Les Revenants").

Πρώτο Trailer Απο Το "Planetarium"

Πρωταγωνιστούν οι Natalie Portman, Lily-Rose Melody Depp, Emmanuel Salinger, Louis Garrel, Rosa Bursztein, Hugo Zlotowski, Amira Casar, Pierre Salvadori, David Bennent, Damien Chapelle, Jerzy Rogulski, Camille Lellouche.

Με όμορφη αισθητική και ιδιαίτερη κινηματογράφηση, το "Planetarium" φαντάζει σαν ένα ποιοτικό και καλογυρισμένο δράμα, απο μια πολύ αξιόλογη δημιουργό.

Το "Planetarium" θα κάνει την κινηματογραφική του πρεμιέρα στη Γαλλία στις 16 Νοεμβρίου, ενώ το Σεπτέμβριο θα προβληθεί στα φεστιβάλ της Βενετίας και του Τορόντο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.