Πρώτο Trailer Απο Το "Pilgrimage"

0

Η XYZ Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Pilgrimage", το δράμα εποχής του Brendan Muldowney.

"Μια μικρή ομάδα καθολικών μοναχών διατηρεί μια ιερή ρουτίνα σε μια απομακρυσμένη ακτή της Ιρλανδίας. Ομως τότε καταφθάνει ένας ξένος. Έρχεται φορώντας τα λευκά ράσα του τάγματος των Cistercian, κρατώντας κείμενα και απαιτώντας το αδιανόητο. Οι Ιρλανδοί δεν προλαβαίνουν να διαφωνήσουν. "Η Ρώμη μίλησε", λέει ο Cistercian. "Δεν υπάρχει συζήτηση".
Απο αυτόν τον τρομακτικό πρόλογο, ο σκηνοθέτης Brendan Muldowney δημιουργεί ένα εντυπωσιακό δράμα εποχής, με στοιχεία ενός περιπετειώδους οδοιπορικού.

Ταξιδεύοντας στην ύπαιθρο της Ιρλανδίας του 13ου αιώνα, που είναι γεμάτη με φατρίες πολεμάρχων και κατακτητών, οι μοναχοί φέρνουν το πιο ιερό κειμήλιο της πατρίδας τους στη Ρώμη. Οι προσκυνητές θα προσφέρουν στο νεότερο μέλος της ομάδας ένα βαθυστόχαστο μάθημα θρησκευτικού ζήλου, αλλά και την αγριότητα των ανθρώπων που βλέπουν τους εαυτούς τους σαν στρατιώτες με σκοπό, που εκπαιδεύουν την φιλοδοξία τους πάνω σε ένα, πανίσχυρο αντικείμενο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Brendan Muldowney ("Love Eternal"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jamie Hannigan. Πρωταγωνιστούν οι Tom Holland, Jon Bernthal, Richard Armitage, John Lynch, Stanley Weber, Lochlann O'Mearáin, Hugh O'Conor, Eric Godon, Tristan McConnell.

Το "Pilgrimage" θα κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Tribeca Film Festival, ενώ η περιορισμένη κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες, αναμένεται μέσα στον Αύγουστο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.