Πρώτο Trailer Απο Το "Phoenix Forgotten"

0

Η Cinelou Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Phoenix Forgotten", το found-footage θρίλερ μυστηρίου του Justin Barber, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

"Το φίλμ είναι βασισμένο στα συγκλονιστικά, αληθινά γεγονότα που έλαβαν χώρα στις 13 Μαρτίου του 1997, όπου πολλά μυστηριώδη φώτα εμφανίστηκαν πάνω απο το Phoenix της Arizona. Αυτό το πρωτοφανές και ανεξήγητο φαινόμενο έγινε γνωστό και ως 'The Phoenix Lights' και παραμένει μέχρι σήμερα την πιο διάσημη θέαση UFO στην ιστορία.

Το 'Phoenix Forgotten' αφηγείται την ιστορία τριών εφήβων που έφτασαν στην έρημο αμέσως μετά το περιστατικό, με την ελπίδα να καταφέρουν να καταγράψουν το περίεργο φαινόμενο που συνέβαινε πάνω απο την πόλη τους. Αυτά τα τρία άτομα εξαφανίστηκαν εκείνο το βράδυ και κανείς δεν τους ξαναείδε απο τότε. Τώρα, στην εικοστή επέτειο της εξαφάνισης τους, έχει πλέον ανακαλυφθεί ακυκλοφόρητο υλικό που καταγράφει τις τελυταίες ώρες της μοιραίας αποστολής τους. Για πρώτη φορά, η αλήθεια πίσω απο το περιστατικό θα αποκαλυφθεί."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Justin Barber, το σενάριο υπογράφει ο T.S. Nowlin ("The Maze Runner"), ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο "μέσα σε όλα" Ridley Scott.

Με μια ιστορία που κατά το παρελθόν αποτέλεσε το κεντρικό θέμα σε ντοκιμαντέρ και ταινίες μικρού μήκους, το "Phoenix Forgotten" φαντάζει ενδιαφέρον, αν και το found-footage στύλ φαντάζει πλέον ξεπερασμένο και αρκετά κουραστικό.

Το "Phoenix Forgotten" θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 21 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

Πρώτο Trailer Απο Το "Phoenix Forgotten"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.