Πρώτο Trailer Απο Το "Monster Trucks"

0

Η Paramount Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Monster Trucks", την ξεχασμένη ταινία του Chris Wedge, που αν και γυρίστηκε το 2014, μέχρι σήμερα δεν είχε καταφέρει να φτάσει στις αίθουσες. Βλέποντας το trailer μπορεί κανείς πολύ εύκολα να διαπιστώσει γιατί η ταινία δεν είχε κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, καθώς το φίλμ του Wedge φαντάζει σαν το πρώτο φαβορί για τα επόμενα Χρυσά Βατόμουρα.

"Αναζητώντας μια ευκαιρία που θα του επιτρέψει να αποδράσει σπο την ζωή του και την βαρετή πόλη του, ο Tripp (Lucas Till), χτίζει ένα Monster Truck απο κομμάτια σαράβαλων. Υστερα απο ένα ατύχημα σε μια κοντινή εγκατάσταση άντλησης πετρελαίου που προκαλεί την απελευθέρωση ενός περίεργου πλάσματος με όρεξη και ταλέντο για τις υψηλές ταχύτητες, ο Tripp μπορεί και να βρήκε τον τρόπο για να ξεφύγει απο την πόλη."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Chris Wedge ("Ice Age", "Robots"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Derek Connolly ("Jurassic World"). Πρωταγωνιστούν οι Lucas Till, Danny Glover, Amy Ryan, Jane Levy, Holt McCallany, Barry Pepper, Tucker Albrizzi, Frank Whaley, Thomas Lennon και Rob Lowe.

Το "Monster Trucks" θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου του 2017.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.