Πρώτο Trailer Απο Το "Molly's Game"

0

Η STX Entertainment κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Molly's Game", το βιογραφικό δράμα του Aaron Sorkin, που ύστερα απο μια αξιόλογη καριέρα ως σεναριογράφος κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

"Η αληθινή ιστορία της Molly Bloom, μιας όμορφης, νεαρής σκιέρ των Ολυμπιακών Αγώνων, που συντόνιζε για περισσότερο απο μια δεκαετία το μεγαλύτερο και υψηλού ρίσκου παιχνίδι πόκερ, πρίν συλληφθεί μέσα στην νύχτα απο μια ομάδα 17 πρακτόρων του FBI. Οι παίκτες στα παιχνίδια της ήταν celebrities του Hollywood, διάσημοι αθλητές, μεγαλοεπιχειρηματίες και η Ρωσική Μαφία, κάτι που η ίδια δεν γνώριζε. Ο μόνος σύμμαχος της είναι ο δικηγόρος της, ο οποίος θα διαπιστώσει ότι η Molly είναι πολλά περισσότερα απο αυτά που είπαν οι εφημερίδες."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο σεναριογράφος Aaron Sorkin ("The Newsroom", "The Social Network"), που φυσικά υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στην αληθινή ιστορία και τα απομνημονεύματα της Molly Bloom.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Molly Bloom βρίσκεται η Jessica Chastain ("Zero Dark Thirty"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Idris Elba, Kevin Costner, Michael Cera, Chris O'Dowd, Natalie Krill, Rachel Skarsten, Joe Keery, Graham Greene.

Το "Molly's Game" θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF], ενώ η κυκλοφορία του φίλμ στις αίθουσες αναμένεται μέσα στον Νοέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.