Πρώτο Trailer Απο Το "Moana" Της Disney

0

Η Walt Disney Animation Studios κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Moana", την νέα animated ταινία του στούντιο.

"Τρείς χιλιάδες χρόνια πρίν, οι μεγαλύτεροι θαλασσοπόροι του κόσμου διέσχισαν τον αχανή Νότιο Ειρηνικό, ανακαλύπτωντας τα πολλά νησιά της Ωκεανίας. Ομως τότε και για μια χιλιετία τα ταξίδια τους σταμάτησαν και μέχρι σήμερα κανείς δεν ξέρει γιατί. Απο την Walt Disney Animation Studios έρχεται το 'Moana', μια animated περιπέτεια που εστιάζει σε μια ενθουσιώδη έφηβο που ξεκινά μια παράτολμη αποστολή για να αποδείξει στον εαυτό της οτι είναι μια ικανή εξερευνήτρια και να εκπληρώσει την ημιτελή αποστολή των προγόνων της. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού της, η Moana συναντά τον κάποτε τρανό ημίθεο Maui και μαζί διασχίζουν τον ανοιχτό ωκεανό σε ένα ταξίδι γεμάτο δράση και τεράστια πλάσματα."

Πρώτο Trailer Απο Το "Moana" Της Disney

Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Ron Clements & John Musker ("The Little Mermaid", "Aladdin", "The Princess & the Frog"), οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο μαζί με τον Jared Bush. Τις φωνές τους δανείζουν οι Auli'i Cravalho, Dwayne Johnson, Alan Tudyk και Phillipa Soo.

Με εντυπωσιακό animation και πολύ όμορφη αισθητική, η νέα animated ταινία της Disney φαντάζει "φρέσκια" και άκρως διασκεδαστική.

Το "Moana" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.