Πρώτο Trailer Απο Το "Mechanic: Resurrection"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Mechanic: Resurrection", το sequel της ταινίας "The Mechanic", που κυκλοφόρησε το 2011.

"Ο Arthur Bishop νόμιζε ότι το δολοφονικό του παρελθόν είχε πλέον ξεχαστεί. Οταν όμως ο μεγαλύτερος του εχθρός απαγάγει τον έρωτα της ζωής του, αναγκάζεται να διασχίσει την υφήλιο για να εκπληρώσει τρείς ακατόρθωτες δολοφονίες και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απο κάθε άλλον, να τις 'στήσει' σαν ατυχήματα."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Dennis Gansel ("The Wave"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Philip Shelby (screenplay) και Tony Mosher, βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Lewis John Carlino και που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην ταινία του 1972, με πρωταγωνιστή τον Charles Bronson.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Arthur Bishop επιστρέφει ο Jason Statham, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Tommy Lee Jones, Jessica Alba, Michelle Yeoh, Donald Sutherland, Ben Foster, Tony Goldwyn, Jeff Chase.

Με αξιόλογο cast, όμορφες τοποθεσίες και άφθονη δράση, η δεύτερη ταινία του franchise φαντάζει σαν μια διασκεδαστική βίντεο-περιπέτεια.

Το "Mechanic: Resurrection" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Αύγουστο.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Mechanic: Resurrection"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.