Πρώτο Trailer Απο Το "Mary Poppins Returns"

0

Η Disney κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Mary Poppins Returns", το sequel του κλασικού musical που κυκλοφόρησε το 1964, με πρωταγωνιστές την Julie Andrews και τον Dick Van Dyke.

"Το φίλμ εξελίσσεται στο Λονδίνο της δεκαετίας του 1930, την εποχή της ύφεσης και είναι βασισμένο στον πλούτο των επτά επιπρόσθετων βιβλίων της P.L. Travers.
Στην ιστορία, ο Michael (Whishaw) και η Jane (Mortimer) είναι πλέον ενήλικες με τον Michael, τα τρία παιδιά του και την οικονόμο τους Ellen (Walters), να ζούν στο Cherry Tree Lane. Υστερα απο μια προσωπική απώλεια του Michael, η αινιγματική νταντά Mary Poppins (Blunt), εισέρχεται ξανά στη ζωή της οικογένειας Banks και μαζί με τον αισιόδοξο Jack (Miranda), χρησιμοποιεί τις μοναδικές μαγικές ικανότητες της για να βοήθησει τα μέλη της οικογένειας να ξαναβρούν την χαρά που λείπει απο την ζωή τους."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Rob Marshall ("Memoirs of a Geisha", "Into the Woods", "Chicago"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο David Magee ("Finding Neverland", "Life of Pi"), βασισμένος φυσικά στα βιβλία της P.L. Travers.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Mary Poppins βρίσκεται η Emily Blunt ("Sicario"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Meryl Streep, Colin Firth, Lin-Manuel Miranda, Angela Lansbury, Emily Mortimer, Julie Walters, Ben Whishaw και ο Dick Van Dyke.

Με οσκαρικούς συντελεστές σε όλους τους τομείς του φίλμ (κοστούμια, production design, μουσική) και τον μέτρ του είδους, Rob Marshall στη σκηνοθεσία, το sequel του κλασικού φίλμ διαθέτει πολύ υψηλό προφίλ και όλα τα εφόδια για την επιτυχία στο box-office.

Το "Mary Poppins Returns" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου του 2018.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.