Πρώτο Trailer Απο Το "Mad Max: Fury Road"

0

Υστερα απο χρόνια αναμονής, η Warner Bros. κυκλοφόρησε μέσα απο το Comic Con, το πρώτο trailer απο το "Mad Max: Fury Road", την πρώτη ταινία απο το reboot της σειράς Mad Max.

"Κυνηγημένος απο το ταραχώδες παρελθόν του, ο Mad Max (Tom Hardy) πιστεύει ότι ο καλύτερος τρόπος για να επιβιώσει, είναι να περιφέρεται μόνος του. Παρόλα αυτά, τελικά ο Max θα παρασυρθεί απο μια ομάδα που προσπαθεί να φύγει απο την Wasteland, πάνω σε μια στρατιωτική νταλίκα που οδηγεί η δυναμική Furiosa (Charlize Theron). Εχουν δραπετεύσει απο το φρούριο που διοικεί ο Immortan Joe και έχουν κλέψει απο αυτόν κάτι αναντικατάστατο. Εξοργισμένος, ο Πολέμαρχος επιστρατεύει όλες του τις δυνάμεις και καταδιώκει τους επαναστάτες ανελέητα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο σκηνοθέτης και δημιουργός της αρχικής τριλογίας George Miller, που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Nick Lathouris και Brendan McCarthy.

Πρωταγωνιστούν οι Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoe Kravitz, Rosie Huntington-Whiteley, Riley Keough, Abbey Lee Kershaw, Courtney Eaton, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones.

Κρίνοντας απο το εντυπωσιακό trailer, το "Mad Max: Fury Road" φαίνεται να βρίσκεται στο σωστό δρόμο καθώς η ατμόσφαιρα θυμίζει την αρχική τριλογία, ενώ ο Tom Hardy φαντάζει σαν μια εξαιρετική επιλογή.

Το "Mad Max: Fury Road" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στίς 15 Μαϊου του 2015.

Δείτε το trailer:

 

Mad Max: Fury Road  poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.