Πρώτο Trailer Απο Το "Loving"

0

Η Focus Features κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Loving", την νέα ταινία του Jeff Nichols.

"Το ζευγάρι των Loving μεγάλωσε στο Central Point, μια μικρή πόλη στη Virginia, που είχε ενσωματωθεί περισσότερο απο τις τριγύρω περιοχές του Αμερικανικού Νότου. Παρόλα αυτά, ήταν η πολιτεία της Virginia το μέρος που επέλεξαν για να φτιάξουν το σπιτικό τους και να ξεκινήσουν μια οικογένεια, μια πολιτεία που αρχικά τους φυλάκισε και μετά τους εξόρισε.

Ο Richard και η Mildred μετακόμισαν με τα παιδιά τους στο κέντρο της Washington, D.C., εκεί όπου οι συγγενείς τους έκαναν να νιώσουν καλοδεχούμενοι, όμως το αστικό περιβάλλον δεν έκανε τους ίδιους να το νιώσουν σαν το σπίτι τους. Τελικά, ο ξεριζωμός τους απο τις ρίζες τους στη Virginia, οδήγησε την Mildred στην αναζήτηση του τρόπου για την επιστροφή τους. Η υπόθεση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Loving v. Virginia, έφτασε μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο το 1967 επαναδιαβεβαίωσε το δικαίωμα του γάμου. Ο Richard και η Mildred επέστρεψαν στο σπίτι τους και η ιστορία της αγάπης τους αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλά ζευγάρια."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jeff Nichols ("Take Shelter", "Mud", "Midnight Special"), ο οποίος ως συνήθως υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Ruth Negga, Joel Edgerton, Michael Shannon, Marton Csokas, Nick Kroll, Bill Camp, Terri Abney, Alano Miller, David Jensen.

Υστερα απο μια μεταφυσική παρένθεση με το "Midnight Special", ο ταλαντούχος σκηνοθέτης Jeff Nichols, επιστρέφει στο δράμα με ένα φίλμ που είναι βασισμένο σε μια πολύ ενδιαφέρουσα και αληθινή ιστορία και που διαθέτει ένα αρκετά αξιόλογο cast.

Το "Loving" που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών με πολύ καλές κριτικές, θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 4 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.