Πρώτο Trailer Απο Το "Lights Out"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Lights Out", το θρίλερ τρόμου που είναι βασισμένο στην ομώνυμη ταινία μικρού μήκους που είχαμε παρουσιάσει και εμείς τον περασμένο Ιούλιο.

"Απο τον παραγωγό James Wan έρχεται η ιστορία ενός άγνωστου τρόμου που παραμονεύει στο σκοτάδι. Οταν η Rebecca έφυγε απο το σπίτι της, νόμιζε ότι άφησε πίσω της και τους φόβους των παιδικών της χρόνων. Μεγαλώνοντας, δεν υπήρξε ποτέ σίγουρη για το τι ήταν και τι δεν ήταν αληθινό όταν έσβηναν τα φώτα και τώρα ο μικρός της αδελφός Martin, βιώνει τα ίδια ανεξήγητα και τρομακτικά γεγονότα που κάποτε δοκίμασαν την λογική της και απείλησαν την ζωή της. Μια τρομακτική οντότητα με μια μυστηριώδη σύνδεση με την μητέρα της Sophie, έχει ξαναεμφανιστεί.

Ομως αυτή τη φορά και καθώς η Rebecca βρίσκεται πιο κοντά απο ποτέ στην αλήθεια, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι οι ζωές όλων βρίσκονται σε κίνδυνο, όταν θα σβήσουν τα φώτα..."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο δημιουργός της ταινίας μικρού μήκους David F. Sandberg, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Eric Heisserer ("Final Destination 5"), ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο James Wan ("The Conjuring", "Insidious").

Πρωταγωνιστούν οι Teresa Palmer, Maria Bello, Emily Alyn Lind, Billy Burke, Alicia Vela-Bailey, Gabriel Bateman, Amiah Miller, Alexander DiPersia, Ava Cantrell.

Αν και η ιστορία της μικρού μήκους ταινίας μας είχε φανεί αρκετά ενδιαφέρουσα, δυστυχώς η κινηματογραφική της υλοποίηση φαντάζει αρκετά πρόχειρη και δεν φαίνεται να διαφέρει σε τίποτε απο όλες αυτές τις 'φθηνές' ταινίες τρόμου που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια.

Το "Lights Out" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Αύγουστο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.