Πρώτο Trailer Απο Το "King Arthur: Legend of the Sword"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "King Arthur: Legend of the Sword", της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς της ιστορίας-μυθολογίας του Βασιλιά Αρθούρου, που η Warner φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα franchise έξι ταινιών.

"Μια τολμηρή νέα ιστορία, που παρουσιάζει έναν νεαρό Αρθούρο που διοικεί τα σοκάκια του Londonium με την συμμορία του και χωρίς να γνωρίζει το πεπρωμένο του, μέχρι που θα πιάσει στα χέρια το ξίφος Excalibur και μαζί του το μέλλον του. Αμέσως ο Αρθούρος θα δοκιμαστεί απο την δύναμη του Excalibur και θα αναγκαστεί να λάβει μερικές πολύ δύσκολες αποφάσεις. Εμπλεκόμενος με την Αντίσταση και με μια μυστηριώδη νεαρή γυναίκα με το όνομα Guinevere, θα πρέπει να μάθει να ελέγχει το πανίσχυρο ξίφος, να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του και να ενώσει τους ανθρώπους ενάντια στον τύρανο Vortigern, που έκλεψε το στέμμα του και σκότωσε τους γονείς του για να γίνει βασιλιάς."

Πρώτο Trailer Απο Το "King Arthur: Legend of the Sword"

Το σενάριο της πρώτης ταινίας έχει αναλάβει ο Joby Harold ("Awake"), ενώ στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Guy Ritchie ("Snatch", "Lock, Stock and Two Smoking Barrels"), με παραγωγούς τους Akiva Goldsman και Lionel Wigram.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Βασιλιά Αρθούρου βρίσκεται ο Charlie Hunnam ("Pacific Rim"), στο ρόλο της Guinevere βρίσκεται η Astrid Bergès-Frisbey ("I Origins"), τον Vortigern θα υποδυθεί ο Jude Law ("Enemy at the Gates"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Eric Bana ("Hanna"), Djimon Hounsou ("Blood Diamond"), Annabelle Wallis ("Peaky Blinders"), Aidan Gillen ("Game of Thrones"), Katie McGrath ("Merlin" Tv Series), Mikael Persbrandt, Hermione Corfield, Freddie Fox.

Πρώτο Trailer Απο Το "King Arthur: Legend of the Sword"

Με στύλ που θυμίζει κάτι απο τα βρετανικά gangster φίλμ του Guy Ritchie, η νέα street και κάπως "Fight Club" εκδοχή του Βασιλιά Αρθούρου, φαντάζει παράτολμη και πολύ δύσκολα (κατά την γνώμη μας) θα εμπνεύσει ένα franchise έξι ταινιών.

Το "King Arthur: Legend of the Sword" που αρχικά είχε τον τίτλο "Knights of the Roundtable: King Arthur" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου του 2017.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.