Πρώτο Trailer Απο Το "Kicks"

0

Η Focus Features κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Kicks", το ανεξάρτητο φίλμ του Justin Tipping, που κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Κινηματογράφησης στο Tribeca Film Festival.

"Στο Kicks, το σκηνοθετικό ντεπούτο του Justin Tipping, τίποτε δεν είναι αυτό που φαίνεται. Ο 15χρονος Brandon επιθυμεί να αποκτήσει ένα ζευγάρι απο τα πιο καινούργια και πανάκριβα παπούτσια που μπορεί να αγοράσει κάποιος. Με τα παπούτσια, ο Brandon πιστεύει ότι θα μπορέσει να ξεφύγει απο την καθημερινότητα του: την φτώχια, την αδιαφορία του αντίθετου φύλο και τα πειράγματα των φίλων του. Δουλεύοντας σκληρά για να τα αποκτήσει, σύντομα ανακαλύπτει οτι τα περιβόητα παπούτσια τον έχουν στοχοποιήσει, καθώς πέφτει θύμα κλοπής απο τον τοπικό κακοποιό, Flaco. Με την βοήθεια των δυο καλύτερων του φίλων, ο Brandon θα προσπαθήσει να ανακτήσει τα κλεμμένα παπούτσια και μαζί με αυτά και την χαμένη αυτοπεποίθηση του."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Justin Tipping, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Joshua Beirne-Golden.

Πρωταγωνιστούν οι Jahking Guillory, Christopher Jordan Wallace, Christopher Meyer, Kofi Siriboe, Mahershala Ali, Molly Shaiken, Natalie Stephany Aguilar, Donté Clark.

Το "Kicks" θα κυκλοφορήσει στην Αμερική τον Σεπτέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.