Πρώτο Trailer Απο Το "Justice League"

0

Η Warner Bros. αιφνιδίασε τους πάντες στο Comic Con, καθώς κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Justice League", την ταινία που περιλαμβάνει τους πιο διάσημους comic ήρωες της DC Comics. Αν και το φίλμ όχι μόνο δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τα γυρίσματα, πόσο μάλλον το post production που θα απαιτήσει μήνες ολόκληρους, λόγο του πλήθους των οπτικών εφέ, ο Zack Snyder δημιούργησε ένα trailer που ουσιαστικά περιλαμβάνει μόνο σκηνές διαλόγων ανάμεσα στους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες. Μια κίνηση που φαντάζει βιαστική και που δεν βοηθά ουσιαστικά την προώθηση του φίλμ, καθώς το trailer δεν περιλαμβάνει κάτι το εντυπωσιακό.

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Zack Snyder ("300", ""Batman v Superman: Dawn of Justice"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Chris Terrio ("Batman v Superman: Dawn of Justice"), βασισμένους στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Bill Finger, Bob Kane, Joe Shuster και Jerry Siegel.

Πρωταγωνιστούν οι Henry Cavill, Gal Gadot, Ben Affleck, Jason Momoa, Amber Heard, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Ezra Miller, J.K. Simmons, Jeremy Irons, Willem Dafoe, Ray Fisher.

Υστερα απο το απογοητευτικό "Batman v Superman: Dawn of Justice", η Warner Bros. δεν διαθέτει την πολυτέλεια για μια ακόμη πανάκριβη αποτυχία, όμως αυτό το βιαστικό trailer δεν φαίνεται να βοηθά στην αντιστροφή του αρνητικού κλίματος, καθώς ήδη τα πρώτα σχόλια δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικά.

Το "Justice League" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου του 2017.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.