Πρώτο Trailer Απο Το "Ithaca"

0

Η Momentum κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Ithaca", το δραματικό φίλμ της ηθοποιού Meg Ryan, που κάνει το σκηνοθετικό της ντεπούτο.

"Η ταινία εξελίσσεται σε μια μικρή πόλη στην Κοιλάδα San Joaquin της California και αφηγείται την ιστορία του 14χρονου Homer Macauley που είναι αποφασισμένος να γίνει ο καλύτερος και ο πιο γρήγορος μοτοσυκλεστής-ταχυδρόμος. Ο μεγαλύτερος αδελφός του έχει πάει στον πόλεμο και έχει αναθέσει στον Homer την προστασία της χείρας μητέρας του, της μεγαλύτερης αδελφής του και του 4χρονου αδελφού του, Ulysses. Καθώς το καλοκαίρι διαδέχεται την άνοιξη του 1942, ο Homer Macauley παραδίδει μηνύματα αγάπης, ελπίδας, πόνου και θανάτου στους καλούς ανθρώπους της Ithaca. Ενα απο αυτά τα μηνύματα θα αλλάξει τον Homer για πάντα και θα τον μετατρέψει απο αγόρι σε άνδρα."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται η Meg Ryan, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Erik Jendresen ("Band of Brothers), βασισμένος στη νουβέλα "The Human Comedy" του William Saroyan.

Πρωταγωνιστούν οι Meg Ryan, Sam Shepard, Molly Gordon, Hamish Linklater, Jack Quaid, Gabriel Basso, Scott Shepherd, Alex Neustaedter και o Tom Hanks.

Η ταινία που ουσιαστικά αποτελεί το remake της ταινίας "The Human Comedy" του 1943, θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική τον Σεπτέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.