Πρώτο Trailer Απο Το "Incredibles 2"

0

Οι Disney-Pixar κυκλοφόρησαν το πρώτο μεγάλης διάρκειας trailer απο το "Incredibles 2", το sequel της εξαιρετικής animated ταινίας "The Incredibles", που κυκλοφόρησε το 2004 και τιμήθηκε με δυο βραβεία Oscar.

"Η αγαπημένη οικογένεια σούπερ ηρώων επιστρέφει στο 'Incredibles 2', όμως αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρίσκεται η Helen (Holly Hunter), αφήνοντας τον Bob (Craig T. Nelson) στο σπίτι με την Violet (Sarah Vowell) και τον Dash (Huck Milner), να αντιπετωπίσει τους καθημερινούς ηρωισμούς της φυσιολογικής ζωής. Είναι μια δύσκολη μετάβαση για όλους, που γίνεται ακόμη δυσκολότερη απο το γεγονός πως η οικογένεια δεν γνωρίζει τις αναδυομένες δυνάμεις του μωρού Jack-Jack. Οταν ένας νέος κακός καταστρώνει ένα ιδιοφυές και επικίνδυνο σχέδιο, η οικογένεια και ο Frozone (Samuel L. Jackson), θα πρέπει να να βρούν ένα τρόπο να εργαστούν ξανά μαζί, κάτι που φαντάζει εύκολο στα λόγια αλλά πολύ δύσκολο στη πράξη, αν και όλοι είναι απίθανοι."

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκεται ο Brad Bird ("Mission: Impossible - Ghost Protocol", "Tomorrowland"), ο σκηνοθέτης-σεναριογράφος και του πρώτου φίλμ. Τις φωνές του δανείζουν οι Holly Hunter, Samuel L. Jackson, Craig T. Nelson, Isabella Rossellini, Sarah Vowell, Huck Milner και John Ratzenberger.

Υστερα απο 13 χρόνια, το "Incredibles" της Pixar επιστρέφει στο σινεμά, με ένα νέο φίλμ που όλα δείχνουν πως θα κινηθεί στι ίδιο υψηλό επίπεδο με το πρώτο.

Το "Incredibles 2" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 15 Ιουνίου του 2018.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.