Πρώτο Trailer Απο Το "In Dubious Battle"

0

Η AMBI Distribution κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "In Dubious Battle", την κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του John Steinbeck.

"Η ιστορία εξελίσεται το 1930 και ακολουθεί δυο νεαρούς ιδεαλιστές, μέλη του "The Party", οι οποίοι συγκλονισμένοι απο τις άθλιες συνθήκες εργασίας στους οπωρώνες της California, οργανώνουν την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργατών.

Στην αρχή οι "ξένοι" Mac McLeod (Franco) και Jim Nolan (Nat Wolff), αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό καθώς προτείνουν την δημιουργία ενός σωματείου. Οι περισσότεροι απο τους εργάτες θέλουν απλά να εργάζονται και να πληρώνονται και αδιαφορούν για το αν πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης. Ο Mac και ο Jim διαπιστώνουν ότι η πρόοδος θα εξαρτηθεί απο τα αν θα καταφέρουν να πείσουν τον ντόπιο, βετεράνο Al Anderson (Vincent D’Onofrio). Είναι σκληρός και αδιάλλακτος, όμως μπορεί να πειστεί, καθώς ο Mac βοηθά την νύφη του Lisa να γεννήσσει. Όμως το μεγαλύτερο εμπόδιο για τους δυο ακτιβιστές είναι ο αδίστακτος ιδιοκτήτης του οπωρώνα (Robert Duvall), ο οποίος είναι αποφασισμένος να "σπάσει" την όποια απεργιακή κινητοποίηση."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο ηθοποιός James Franco ("The Sound and the Fury", "As I Lay Dying"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Matt Rager ("As I Lay Dying"), βασισμένος φυσικά στη νουβέλα του John Steinbeck.

Πρωταγωνιστούν οι Nat Wolff, Robert Duvall, James Franco, Vincent D’Onofrio, Ed Harris, Bryan Cranston, Analeigh Tipton, Danny McBride, Selena Gomez, Josh Hutcherson, Zach Braff και Sam Shepard.

Με πλούσιο cast και υπόβαθρο μια αξιόλογη νουβέλα, η 16η(!) σκηνοθετική δουλειά του James Franco φαντάζει και ως η πιο φιλόδοξη, σε μια σκηνοθετική καριέρα που αν και πλούσια δεν μπορεί να θεωρηθεί και ως ιδιαίτερα επιτυχημένη.

Η ταινία που ακόμη δεν έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, θα προβληθεί στα Φεστιβάλ της Βενετίας και του Τορόντο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.