Πρώτο Trailer Απο Το "I Kill Giants"

0

Η XYZ Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "I Kill Giants", την κινηματογραφική μεταφορά της εικονογραφημένης νουβέλας των Joe Kelly και Ken Niimura. Το comic εκδόθηκε απο την Image Comics το 2008, με την μορφή Limited series και ολοκληρώθηκε το 2009, ύστερα απο επτά τεύχη.

"Η ιστορία ακολουθεί την Barbara, ένα νεαρό κορίτσι που παλεύει με τέρατα, τόσο αληθινά όσο και φανταστικά. Η Barbara έχει εμμονή με το 'Dungeons & Dragons', δεν έχει πολλούς φίλους και είναι απροσάρμοστη. Η Barbara έχει πάρει τη φανταστική ζωή της τόσο σοβαρά, που μιλά στους ανθρώπους μόνο για τους γίγαντες. Είναι πεπεισμένη ότι οι γίγαντες υπάρχουν και ότι σύντομα θα έρθουν, και όταν θα έρθουν αυτή θα πρέπει να τους αποτρέψει..."

Στη σκηνοθεσία της μεταφοράς βρίσκεται ο Anders Walter, o σκηνοθέτης της βραβευμένης με Oscar ταινίας μικρού μήκους "Helium", το σενάριο υπογράφει ο δημιουργός του comic Joe Kelly, ενώ χρέη παραγωγού θα εκτελέσει ο Chris Columbus.

Στο πρωταγωνιστικό ρόλο της νεαρής Barbara βρίσκεται η Madison Wolfe, ενώ η Zoe Saldana ("Colombiana") υποδύεται την ψυχολόγο που την βοηθά να αντιμετωπίσει τους 'δαίμονες' της, αποκτώντας έτσι μια στενή σχέση με το προβληματισμένο κορίτσι. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Sydney Wade, Imogen Poots, Jennifer Ehle, Noel Clarke, Ciara O'Callaghan, Rory Jackson, Aideen Wylde.

Η ταινία που συνδυάζει μια ιστορία δύσκολης ενηλικίωσης με την περιπέτεια φαντασίας, έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF] με καλές κριτικές.

Το "I Kill Giants" θα κυκλοφορήσει σε digital και στις αίθουσες στα τέλη του Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.