Πρώτο Trailer Απο Το "The Hunger Games: Mockingjay - Part I"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο ουσιαστικό teaser-trailer "The Hunger Games: Mockingjay - Part I", της τρίτης και προτελευταίας ταινίας του franchise.

"Το τρίτο μέρος βρίσκει την Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) στην Περιφέρεια 13, ύστερα απο την καταστροφή των αγώνων για πάντα. Υπό την καθοδήγηση της Προέδρου Coin (Julianne Moore) και τις συμβουλές των έμπιστων της φίλων, η Katniss ανοίγει τα φτερά της καθώς αγωνίζεται να σώσει τον Peeta (Josh Hutcherson) και ένα έθνος που έχει συγκινηθεί απο το κουράγιο της."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο Francis Lawrence ("I Am Legend", "Constantine"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Peter Craig & Danny Strong, βασισμένοι στις νουβέλες της Suzanne Collins.

Πρωταγωνιστούν οι Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Julianne Moore, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Toby Jones, Willow Shields, Sam Claflin, Jena Malone.

Το τρίτο μέρος της πιο πετυχημένης και αξιόλογης νουβέλας φαντασίας υπόσχεται υψηλό επίπεδο παραγωγής, ενώ το cast παραμένει ιδιαίτερα πλούσιο και ποιοτικό.

Το "The Hunger Games: Mockingjay - Part I" θα κυκλοφορήσει στίς αίθουσες στίς 21 Νοεμβρίου.

Δείτε το teaser-trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.