Πρώτο Trailer Απο Το "Hacksaw Ridge" Του Mel Gibson

0

Η Lionsgate Movies κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Hacksaw Ridge", το πολεμικό δράμα του Mel Gibson που επιστρέφει στην σκηνοθεσία, ύστερα απο το φίλμ "Apocalypto" που κυκλοφόρησε το 2006.

"Το φίλμ εστιάζει στην αληθινή ιστορία του Desmond T. Doss, ενός στρατιώτη που κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου έγινε ο πρώτος αντιρρησίας συνείδησης. Αρνούμενος να σκοτώσει και να κουβαλήσει όπλο, ο Doss μετατράπηκε σε νοσοκόμο, και περιθωριοποιήθηκε απο τους υπόλοιπους στρατιώτες. Λίγο αργότερα ο Doss κέρδισε το Μετάλιο Τιμής, καθώς κατάφερε να διασώσει 75 άνδρες στη μάχη της Okinawa, μεταφέροντας τους έναν πρός έναν απο τις γραμμές του εχθρού, χωρίς ο ίδιος να είναι οπλισμένος."

Ο Gibson έχει αναλάβει την σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο έχουν γράψει ο Robert Schenkkan ("The Quiet American", "The Pacific") και ο μόνιμος συνεργάτης του Randall Wallace ("Braveheart", "We Were Soldiers").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Desmond T. Doss, βρίσκεται ο Andrew Garfield ("The Amazing Spider-Man"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Hugo Weaving, Richard Roxburgh, Teresa Palmer, Sam Worthington, Vince Vaughn, Rachel Griffiths, Luke Bracey και Teresa Palmer.

Με εντυπωσιακές σκηνές μάχης και το ρεαλισμό που χαρακτηρίζει τις ταινίες του Mel Gibson, το "Hacksaw Ridge" φαντάζει σαν ένα αξιόλογο δράμα που μπορεί να σημάνει την μεγάλη επιστροφή του Gibson στην σκηνοθεσία.

Το "Hacksaw Ridge" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Νοέμβριο.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Hacksaw Ridge" Του Mel Gibson

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.