Πρώτο Trailer Απο Το "Geostorm"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Geostorm", την ταινία καταστροφής του Dean Devlin. Το πρώτο trailer φανερώνει την συνηθισμένη εικόνα με τις αμερικανικές μεγαλούπολεις να καταστρέφονται απο ακραία φαινόμενα, μια εικόνα που έχουμε δεί πολλές φορές στις ταινίες του Roland Emmerich, ένα γεγονός που δεν αφήνει και πολλές ελπίδες για το τελικό αποτέλεσμα.

"Στο προσεχές μέλλον, η κλιματική αλλαγή έχει ρημάξει τον πλανήτη, αναγκάζοντας τις κυβερνήσεις του κόσμου να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να κατασκευάσουν ένα τεράστιο διαστημικό σταθμό, που ελέγχει το παγκόσμιο κλίμα μέσα απο ένα δίκτυο δορυφόρων. Ομως μια σειρά καταστροφικών καιρικών φαινομένων ανα τη Γή, οδηγούν τα Ηνωμένα Εθνη στο συμπέρασμα ότι ο μετεωρολογικός σταθμός υπολειτουργεί.
Μια διεθνής ομάδα ταξιδεύει στο διάστημα για την επιδιόρθωση του σταθμού, ανάμεσα τους και ο Jake Lawson (Gerard Butler), ένας σχεδιαστής δορυφόρων της NASA. Καθώς κάποιοι δορυφόροι του δικτύου επιτίθονται σε χώρες του τρίτου κόσμου, ο Lawson οδηγείται στο συμπέρασμα ότι ο σταθμός σαμποτάρεται απο την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Την ίδια ώρα στην Αμερική, ένα βίαιο πραξικόπημα αποτρέπεται την τελευταία στιγμή. Με τον σταθμό να βρίσκεται πλέον σε πορεία αυτοκαταστροφής, ο Jake πρέπει να αποφύγει τις επιθέσεις των σαμποτέρ και να επιστρέψει στη Γή για να διορθώσει την κατάσταση και να προστατέψει τους ανθρώπους που αγαπά."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Dean Devlin ("Leverage"), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Paul Guyot, Ashley Miller (X-Men: First Class"), Kieran Mulroney, Michele Mulroney ("Sherlock Holmes: A Game of Shadows") και Zack Stentz ("Thor").

Πρωταγωνιστούν οι Gerard Butler ("300"), Ed Harris ("Truman Show"), Andy Garcia ("The Godfather"), Katheryn Winnick ("Vikings"), Abbie Cornish (Limitless), Jim Sturgess (Upside Down), Eugenio Derbez (Instructions Not Included), Alexandra Maria Lara, Eugenio Derbez, David S. Lee, Michael D. Anglin, Catherine Ashton, Mike R. Moreau.

Με πλούσιο cast και άφθονα οπτικά εφέ, το "Geostorm" φαντάζει σαν μια ακόμη "κενή" ταινία καταστροφής.

Το "Geostorm" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.