Πρώτο Trailer Απο Το "Final Portrait"

0

Η Vertigo Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Final Portrait", το βιογραφικό δράμα του Stanley Tucci, που εστιάζει στις εκκεντρικές μέθοδους του Ελβετού ζωγράφου Alberto Giacometti.

"Η ιστορία της συγκινητικής και παράξενης φιλίας ανάμεσα στον Αμερικανό συγγραφέα και εραστή της τέχνης James Lord και τον Alberto Giacometti, μέσα απο τα μάτια του Lord, που αποκαλύπτει μια μοναδική, κοντινή ματιά στην ομορφιά, την απογοήτευση, την έννοια και μερικές φορές το χάος της καλλιτεχνικής διαδικασίας. Η ιστορία εξελίσσεται το 1964, όπου κατα την διάρκεια ενός ταξιδιού του στο Παρίσι, ο Lord δέχεται την πρόσκληση του Giacometti, να ποζάρει για την δημιουργία ενός πορτραίτου. Ο Giacometti υπόσχεται πως η διαδικασία θα διαρκέσει μόλις μερικές ημέρες και έτσι ο Lord δέχεται, πρίν καταλήξει απελπισμένος να σκεφτεί: πόσο ακόμη θα διαρκέσει αυτό?"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Stanley Tucci ("Blind Date"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Geoffrey Rush, Armie Hammer, Clémence Poésy, Tony Shalhoub, James Faulkner, Sylvie Testud, Philippe Spall, Martyn Mayger.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Βερολίνου με καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο φθινόπωρο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.