Πρώτο Trailer Απο Το "The Eyes of My Mother"

0

Η Magnet κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Eyes of My Mother", το ανεξάρτητο θρίλερ τρόμου του Nicolas Pesce, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

"Στην απομονώμενη αγροικία τους, μια μητέρα - πρώην χειρουργός στην Πορτογαλία - διδάσκει στην κόρη της Francisca, την ανατομία και την απάθεια στον θάνατο. Ενα απόγευμα, ένας μυστηριώδης επισκέπτης διαταράσσει την ειδυλιακή οικογενειακή ζωή της Francisca, τραυματίζοντας βαθιά το νεαρό κορίτσι και ξυπνώντας μοναδικές αναζητήσεις. Αν και στηρίζεται στον απρόθυμο πατέρα της, η μοναξιά της Francisca και η τραυματισμένη φύση της, θα αναδυθεί χρόνια μετά, όταν η επιθυμία της να συνδεθεί με τον κόσμο γύρω της θα πάρει μια σκοτεινή μορφή."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Nicolas Pesce, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Kika Magalhaes, Diana Agostini, Olivia Bond, Will Brill, Joey Curtis-Green, Flora Diaz, Paul Nazak, Clara Wong.

Με μυστικιστική ατμόσφαιρα και στύλ που θυμίζει κάτι απο το "The Witch" του Robert Eggers, το ασπρόμαυρο φίλμ του Nicolas Pesce φαντάζει ενδιαφέρον αλλά και υπερβολικά περίεργο.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Sundance με καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.