Πρώτο Trailer Απο Το "Deepwater Horizon"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Deepwater Horizon", την νέα ταινία καταστροφής που βασίζεται στα αληθινά γεγονότα της 20ης Απριλίου του 2010, όπου μια έκρηξη σε μια πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου της BP στον Κόλπο του Μεξικού, είχε σαν αποτέλεσμα των θάνατο 11 ανθρώπων και την μεγαλύτερη περιβαντολλογική καταστροφή στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η φωτιά απο την έκρηξη ήταν ορατή στα 65 χιλιόμετρα, ενώ στις 22 Απριλίου η πλατφόρμα τελικά βυθίστηκε, αφήνοντας το άνοιγμα του πηγαδιού στο βυθό κενό, με αποτέλεσμα την διαρροή στη θάλασσα περίπου 5 εκατομμυρίων βαρελιών πετρελαίου.

Αρχικά την σκηνοθεσία και το σενάριο του φίλμ είχε αναλάβει ο J.C. Chandor ("All Is Lost", "A Most Violent Year"), ο οποίος τελικά αποχώρησε απο το project και αντικαταστάθηκε απο τον Peter Berg ("Lone Survivor", "Battleship"), ενώ το σενάριο του αναθεωρήθηκε απο τους Matthew Michael Carnahan ("World War Z") και Matthew Sand ("Ninja Assassin").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Mark Wahlberg ("The Fighter", "The Perfect Storm"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Kurt Russell ("The Thing"), John Malkovich ("Dangerous Liaisons"), Dylan O'Brien ("The Maze Runner"), Kate Hudson ("Almost Famous"), Gina Rodriguez ("Jane the Virgin"), Ethan Suplee, Brad Leland, J.D. Evermore, Garrett Hines και James DuMont.

Με μεγάλη κλίμακα, αξιόλογο cast και μια πολύ ενδιαφέρουσα αληθινή ιστορία, το "Deepwater Horizon" φαντάζει ενδιαφέρον, όμως η αποχώρηση του ποιοτικού J.C. Chandor και η αντικατάσταση του απο τον σαφώς πιο εμπορικό Peter Berg, φαίνεται να έχει αφαιρέσει απο το project το οσκαρικό άρωμα και το ειδικό βάρος...

Το "Deepwater Horizon" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο του 2016.

Δείτε το trailer:

Πρώτο Trailer Απο Το "Deepwater Horizon"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.