Πρώτο Trailer Απο Το "Complete Unknown"

0

Η IFC Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Complete Unknown", το δραματικό θρίλερ του Joshua Marston.

"Μια μυστηριώδης γυναίκα με ένα αξιομνημόνευτο παρελθόν επισκέπτεται τον πρώην εραστή της, περιπλέκοντας την ζωή που έχει χτίσει μαζί με την σύζυγο του. Καθώς ο Tom γιορτάζει τα γενέθλια του με μια ομάδα κοντινών φίλων στο Brooklyn, ξαφνιάζεται όταν βλέπει στο πάρτυ μια γυναίκα απο το μακρινό του παρελθόν.

Η Jenny ή Alice όπως πλέον αυτοαποκαλείται, αρχικά αρνείται πως γνωρίζει τον Tom, όμως καθώς κυλά η βραδιά, αποκαλύπτει ενα σοκαριστικό μυστικό. Οταν εξαφανίστηκε απο την ζωή του Tom πρίν απο 20 χρόνια, η Alice ξεκίνησε να αναδημιουργεί τον εαυτό της κάθε μερικά χρόνια, αλλάζοντας κάθε φορά το όνομα της, την καριέρα της και την ζωή της. Εχοντας δώσει στον Tom μια ματιά του πως θα μπορούσε να είναι η ζωή αν αφεθεί απο την ασφάλεια που τόσο προσεκτικά έχει δημιουργήσει, η Alice του ζητά να κάνει μια επιλογή που θα μπορούσε να αλλάξει τα πάντα."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Joshua Marston ("Maria Full of Grace", "The Forgiveness of Blood"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Julian Sheppard.

Πρωταγωνιστούν οι Rachel Weisz, Michael Shannon, Kathy Bates, Danny Glover, Chris Lowell, Erin Darke, Condola Rashad, Michael Chernus, Frank De Julio.

Το "Complete Unknown" που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Sundance με καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 22 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.