Πρώτο Trailer Απο Το "City of Dead Men"

0

Η Gravitas Ventures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "City of Dead Men", το θρίλερ τρόμου του Kirk Sullivan, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Michael, έναν Αμερικανό τουρίστα ο οποίος ύστερα απο ένα μεγάλο ταξίδι στην Λατινική Αμερική, καταλήγει στο Medellin της Κολομβίας έχοντας ξεμείνει απο χρήματα. Αναζητώντας απεγνωσμένα μια λύση για το πρόβλημα του, ο Michael γνωρίζει μια νεαρή Κολομβιανή που τον συστήνει σε μια ομάδα περιθωριακών τύπων, που κατοικούν σε ένα απομονωμένο και εγκαταλελειμένο ψυχιατρικό νοσοκομείο. Αρχικά ο Michael αποδέχεται την φιλία και την στέγη, όμως σύντομα διαπιστώνει ότι κάτι το τραγικό συνέβη στο νοσοκομείο. Τα μέλη της ομάδας νιώθουν πλέον αθάνατα και παρασύρουν τον Michael σε μια σειρά γεγονότων που μπορούν να του στοιχίσουν τη ζωή του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Kirk Sullivan, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Andrew Poston. Πρωταγωνιστούν οι Diego Boneta, Jackson Rathbone, Maria Mesa, Juan Diego Aldana Gomez, Camilo Calvo, Sebastian Diaz, Humberto Dorado, Andres Duque Giraldo.

Το "City of Dead Men", που κρίνοντας απο το trailer φαντάζει αρκετά αξιοπρεπές, θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 16 Δεκεμβρίου και αμέσως μετά θα διατεθεί online στις διαδικτυακές πλατφόρμες.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.