Πρώτο Trailer Απο Το "The Circle"

0

Η Europa κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Circle", την κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας που έγραψε ο Αμερικανός συγγραφέας Dave Eggers.

"Η ιστορία ακολουθεί την Mae Holland, μια νέα απόφοιτο κολεγίου που προσλαμβάνεται στην The Circle, μια πανίσχυρη εταιρεία τεχνολογίας που διοικείται απο τους επονομαζόμενους "Τρείς Σοφούς Ανδρες". Η Mae οφείλει την πρόσληψη της στην Annie, την καλύτερη της φίλη και πρώην συγκάτοικο της στο κολέγιο, που βρίσκεται ανάμεσα στα 40 πιο σημαντικά στελέχη της εταιρείας. Η Mae ξεκινά την καριέρα της απο στην Εξυπηρέτηση Πελατών, όμως γρήγορα ανεβαίνει στην εταιρική ιεραρχία. Απο την αρχή κιολας, η Mae εντυπωσιάζεται απο τις ανέσεις της Circle, που περιλαμβάνουν πρόσβαση σε κορυφαία τεχνολογία, κολεγιακού στύλ στέγαση, γυμναστήρια και εκδηλώσεις αναψυχής. Λίγο αργότερα, θα γνωρίσει και πολύ γρήγορα θα ερωτευτεί τον συνάδελφο της Kalden, έναν μυστηριώδη τύπο που η Mae δεν έχει καταφέρει να εξακριβώσει το ρόλο του στην εταιρεία ή να μάθει το επίθετο του..."

Στην σκηνοθεσία του φίλμ που χαρακτηρίζεται σαν ένα δραματικό θρίλερ με sci-fi στοιχεία, βρίσκεται ο James Ponsoldt ("Smashed", "The Spectacular Now"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος φυσικά στη νουβέλα του Dave Eggers.

Πρώτο Trailer Απο Το "The Circle"

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Mae Holland, βρίσκεται η Emma Watson ("Harry Potter"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Tom Hanks ("Bridge of Spies"), John Boyega ("Star Wars": The Force Awakens"), Karen Gillan ("Doctor Who"), Bill Paxton ("Twister"), Ellar Coltrane ("Boyhood"), Patton Oswalt, Ellen Wong, Jimmy Wong, Elvy Yost και Poorna Jagannathan.

Πρώτο Trailer Απο Το "The Circle"

Με πηγή έμπνευσης την νουβέλα του Dave Eggers που ασκεί έντονη κριτική στις dot com επιχειρήσεις και με αξιόλογο cast, η νέα ταινία του James Ponsoldt αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς εκτός των άλλων διαθέτει το ανεξάρτητο ύφος του indie σκηνοθέτη.

Το "The Circle" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 28 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.