Πρώτο Trailer Απο Το "Christopher Robin"

0

Η Disney κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Christopher Robin", την live-action ταινία του χαρακτήρα Winnie the Pooh, που δημιούργησε ο Βρετανός συγγραφέας A. A. Milne. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα περίεργο σχέδιο του Pooh και γενικότερα μια περίεργη ατμόσφαιρα, σε ένα υβριδικό φίλμ που δεν φαίνεται να διαθέτει κάτι το ιδιαίτερο.

"Το μικρό αγόρι που συμμετείχει σε αμέτρητες περιπέτειες στο Hundred Acre Wood, μαζι με την ομάδα απο τα πνευματώδη και αξιογάπητα λούτρινα ζωάκια, έχει πλέον μεγαλώσει και έχει χάσει το δρόμο του. Τώρα όλα πλέον εξαρτώνται απο τους παιδικούς φίλους του, οι οποίοι θα πρέπει να έρθουν στον δικό μας κόσμο και να βοηθήσουν τον Christopher Robin να θυμηθεί το αξιοαγάπητο και σκανδαλιάρικο αγόρι που κρύβει μέσα του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Marc Forster ("Quantum of Solace", "World War Z"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Tom McCarthy ("Spotlight"), Alex Ross Perry ("Listen Up Philip") και Allison Schroeder ("Hidden Figures"), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο A.A. Milne.

Πρωταγωνιστούν οι Ewan McGregor, Hayley Atwell, Mark Gatiss και Adrian Scarborough, ενώ τις φωνές του δανείζουν οι Jim Cummings, Chris O'Dowd, Toby Jones, Jim Cummings, Peter Capaldi, Brad Garrett και Sophie Okonedo.

Το "Christopher Robin" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 3 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.