Πρώτο Trailer Απο Το "CHiPs"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "CHiPs", την κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς που προβλήθηκε στο NBC την περιόδο 1977-1983.

"Ο Jon Baker (Shepard) και ο Frank “Ponch” Poncherello (Peña), έχουν μόλις ενταχθεί στην Τροχαία της California (CHP), όμως για τελείως διαφορετικούς λόγους. Ο Baker είναι ένας ταλαιπωρημένος επαγγελματίας μοτοσυκλετιστής, που προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή του και τον γάμο του. Ο Poncherello είναι ένας αλλαζόνας Ομοσπονδιακός πράκτορας που ερευνά μια ληστεία εκατομμυρίων, που μπορεί να σχετίζεται με το σώμα της CHP.

Ο άπειρος νεοσύλλεκτος και ο σκληροτράχηλος επαγγελματίας θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, όμως οι διαμάχες θα είναι περισσότερες απο τις καλές στιγμές, αποδεικνύοντας πως η συνεργασία είναι εύκολη μόνο στα λόγια. Ομως με τις οδηγικές ικανότητες του Baker και την αντίληψη του Ponch, στο τέλος μπορεί και να πετύχουν, αν δεν τρελλάνει ο ένας τον άλλον στην πορεία."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Dax Shepard ("Hit and Run"), ο οποίος επίσης σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Michael Peña ("End of Watch"), Vincent D'Onofrio ("Daredevil"), Kristen Bell ("Veronica Mars"), Jessica McNamee, Adam Brody, Ryan Hansen, Justin Chatwin, Jane Kaczmarek και Rosa Salazar ("The Maze Runner: The Scorch Trials").

Με ανέμπνευστη ιστορία και με ένα μάλλον αταίριαστο πρωταγωνιστικό δίδυμο, η κινηματογραφική μεταφορά του "CHiPs" πολύ δύσκολα θα καταφέρει να προσελκύσει το κοινό στις αίθουσες.

Το "CHiPs" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Μάρτιο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.