Πρώτο Trailer Απο Το "Brimstone"

0

Η Paradiso Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Brimstone", την ταινία γουέστερν του Martin Koolhoven.

"Η Liz (Dakota Fanning) ζεί μια ήσυχη ζωή στη φάρμα με τον καλόκαρδο σύζυγο της και τα παιδιά της, όμως σύντομα νιώθουμε ότι αυτή η κατάσταση είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή. Μια Κυριακή, ένας νέος και μυστηριώδης αιδεσιμότατος (Guy Pearce), δίνει τον εναρκτήριο λόγο του και η Liz πλημμυρίζει απο τρόμο, το παρελθόν της έχει επιστρέψει να την στοιχειώσει. Αμέσως μετά την λειτουργία, μια ντόπια γυναίκα βλέπει να σπάνε τα νέρα της στο πάτωμα της εκκλησίας. Αν και η Liz δεν ευθύνεται, η γέννα εξελίσσεται πολύ άσχημα. Οταν ο σύζυγος της γυναίκας αναζητά εκδίκηση, ο αιδεσιμότατος υπερασπίζεται την Liz και την οικογένεια της, αν και την προειδοποιεί ότι σύντομα θα βρεί την τιμωρία της. Την επόμενη μέρα, τα πρόβατα της οικογένειας βρίσκονται σφαγιασμένα και η κόρη της Liz αγνοείται. Έτσι ξεκινά άμεσα μια σειρά γεγονότων που περιλαμβάνουν αίμα, φωτιά και μια επική και μακρόχρονη οδύσσεια μέσα απο πολιτείες και περιοχές."

Πρώτο Trailer Απο Το "Brimstone"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ολλανδός Martin Koolhoven ("Winter in Wartime"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Dakota Fanning, Guy Pearce, Kit Harington, Carice van Houten, Paul Anderson, Carla Juri, Emilia Jones, Naomi Battrick, Frederick Schmidt, William Houston.

Με πολλούς ευρωπαίους συντελεστές και δυο μέλη του "Game of Thrones", το φίλμ του Martin Koolhoven έρχεται να προστεθεί στο κύμα των νέο-γουέστερν, ταινίες που ως επί των πλείστον παιρνούν απαρατήρητες στο box-office.

Η ταινία που προβλήθηκε στα φεστιβάλ της Βενετίας και του Τορόντο με μέτριες κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Μάρτιο.

Δείτε το trailer:

Πρώτο Trailer Απο Το "Brimstone"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.