Πρώτο Trailer Απο Το "Brawl in Cell Block 99"

0

Η XYZ Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Brawl in Cell Block 99", το αστυνομικό θρίλερ του S. Craig Zahler.

"Ενας πρώην μποξέρ με το όνομα Bradley, χάνει τη δουλειά του στο συνεργείο που εργάζονταν σαν μηχανικός, ενώ και ο γάμος του φαίνεται να έχει ημερομηνία λήξης. Σε αυτό το σταυροδρόμι της ζωής του, ο Bradley είναι πλέον αναγκασμένος να εργαστεί για ένα παλιό φίλο, σαν βαποράκι. Αυτό το 'επάγγελμα' θα βελτιώσει προσωρινά την κατάσταση, μέχρι μια πολύ κακή ημέρα όπου θα βρεθεί στη μέση μιας αντιπαράθεσης ανάμεσα στην αστυνομία και τους δικούς του αδίστακτους συνεργάτες. Στο τέλος αυτής της αντιπάραθεσης, ο Bradley βρίσκεται βαριά τραυματισμένος και έγκλειστος στη φυλακή, εκεί όπου οι εχθροί του τον ανγκάζουν να διαπράξει πράξεις βίας που θα μετατρέψουν το μέρος σε ένα άγριο πεδίο μάχης."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο S. Craig Zahler, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Vince Vaughn, Don Johnson, Jennifer Carpenter, Tom Guiry, Marc Blucas, Udo Kier, Rob Morgan, Geno Segers, Fred Melamed.

Υστερα απο τον αμφιλεγόμενο ρόλο του στη δεύτερη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "True Detective", ο κωμικός ηθοποιός Vince Vaughn επιστρέφει ξανά σε δραματικό ρόλο και απ'ότι φαίνεται αυτή τη φορά τα καταφέρνει πολύ καλύτερα.

Η ταινία που έχει αποκτήσει αρκετά θετικό ντόρο, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στον Οκτώβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.