Πρώτο Trailer Απο Το "Bleed for This"

0

Η Openroad κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Bleed for This", την δραματική ταινία του Ben Younger, που είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία του πυγμάχου Vinny Pazienza.

"Η απίστευτη αληθινή ιστορία μιας απο τις πιο συναρπαστικές και απρόσμενες επιστροφές στην ιστορία των σπόρ. O Miles Teller ("Whiplash", "Divergent") πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Vinny “The Pazmanian Devil” Pazienza, έναν ντόπιο μποξέρ του Providence, που εκτοξεύτηκε στη δόξα ύστερα απο δυο νίκες τίτλου. Υστερα απο ένα σχεδόν ολέθριο αυτοκινητιστικό που αφήνει τον Vinny με μια τραυματισμένη σπονδυλική στήλη, οι γιατρούν του ανακοινώνουν ότι μπορεί να μην ξαναπερπατήσει ποτέ. Με την βοήθεια του καταξιωμένου προπονητή Kevin Rooney (Aaron Eckhart), ο Vinny θα εξελιχθεί σε θρύλο, καθώς όχι μόνο περπατά ξανά, αλλά απο θαύμα επιστρέφει και στα ρίνγκ για να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο, μόλις ένα χρόνο μετά το ατύχημα."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ben Younger ("Boiler Room", "Prime"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στην ιστορία της Pippa Bianco. Πρωταγωνιστούν οι Miles Teller, Aaron Eckhart, Katey Sagal, Ciarán Hinds, Ted Levine, Kimberly Howe, Amanda Clayton, Christine Evangelista, Allie Marshall.

Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, το boxing δράμα του Ben Younger φαντάζει ενδιαφέρον, ενώ η παρουσία του Martin Scorsese στη θέση του παραγωγού, ανεβάζει ακόμη περισσότερο τις προσδοκίες.

Το "Bleed for This" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Νοέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.