Πρώτο Trailer Απο Το "Black Panther"

0

Η Marvel κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Black Panther", την πρώτη αυτόνομη ταινία του comic ήρωα που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο φίλμ "Captain America: Civil War". Το πρώτο teaser-trailer φανερώνει μια πλούσια παραγωγή και εστιάζει περισσότερο στο έθνος της Wakanda, που μοιάζει σαν μια μίξη του φουτουριστικού και του εξωτικού.

"Το φίλμ ακολουθεί τον T’Challa, ο οποίος ύστερα απο τα γεγονότα του 'Captain America: Civil War', επιστρέφει πίσω στο σπίτι του, το απομονωμένο και τεχνολογικά προηγμένο έθνος της Wakanda, εκεί όπου πλέον ειναι ο Βασιλιάς. Ομως, όταν ένας παλαιός εχθρός έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, το σθένος του T’Challa ως Βασιλιάς και ως Black Panther δοκιμάζεται, καθώς παρασύρεται σε μια σύρραξη που θα θέσει το μέλλον της Wakanda και του κόσμου σε κίνδυνο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ryan Coogler ("Fruitvale Station", "Creed"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Joe Robert Cole ("Amber Lake"), βασισμένος στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Jack Kirby και Stan Lee.

Στο ρόλο του Black Panther βρίσκεται ο Chadwick Boseman ("Get on Up"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Forest Whitaker ("The Butler"), Andy Serkis ("Rise of the Planet of the Apes"), Martin Freeman ("The Hobbit"), Lupita Nyong’o ("12 Years a Slave"), Angela Bassett ("Malcolm X"), Michael B. Jordan ("Creed"), Danai Gurira ("The Walking Dead"), Winston Duke, John Kani, Daniel Kaluuya, Florence Kasumba, Letitia Wright και Sterling K. Brown.

Με indie σκηνοθέτη και ένα αξιόλογο cast, η πρώτη αυτόνομη ταινία του "Black Panther" - ένας χαρακτήρας που δημιούργησε θετικές εντυπώσεις στο "Captain America: Civil War" - ελπίζουμε πως θα καταφέρει να κινηθεί κάπως διαφορετικά απο τις προηγούμενες ταινίες της Marvel, που πλέον φαντάζουν βαρετές και ανέμπνευστες.

Το "Black Panther" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 16 Φεβρουαρίου του 2018, ενώ ο χαρακτήρας θα εμφανιστεί και στην ταινία "Avengers: Infinity War" που θα κυκλοφορήσει λίγους μήνες αργότερα.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Black Panther"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.