Πρώτο Trailer Απο Το "Billy Lynn's Long Halftime Walk"

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Billy Lynn's Long Halftime Walk", την δραματική ταινία του Ang Lee, που γυρίστηκε με 120 καρέ ανα δευτερόλεπτο [120fps].

"Η αφήγηση γίνεται απο την οπτική του 19χρονου στρατιώτη Billy Lynn, ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους στρατιώτες της Ομάδας Bravo μετατρέπονται σε ήρωες ύστερα απο μια φρικτή μάχη στο Ιράκ και επιστρέφουν στην πατρίδα για την περιοδεία νίκης. Μέσα απο αναδρομές που καταλήγουν στο εντυπωσιακό show του ποδοσφαιρικού αγώνα της Ημέρας των Ευχαριστιών, το φίλμ αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη στην ομάδα - αντιπαραθέτωντας την πραγματικότητα του πολέμου με τια αντιλήψεις της Αμερικής."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ang Lee ("Life of Pi", "Crouching Tiger, Hidden Dragon") ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jean-Christophe Castelli (screenplay), βασισμένος στην νουβέλα του Ben Fountain.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο νεοεμφανιζόμενος Joe Alwyn, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Steve Martin, Chris Tucker, Kristen Stewart, Vin Diesel, Garrett Hedlund, Deirdre Lovejoy, Ben Platt, Tim Blake Nelson, Makenzie Leigh, Beau Knapp, Deena Dill.

Η ταινία με τις οσκαρικές φιλοδοξίες θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Νοέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.