Πρώτο Trailer Απο Το "ARQ"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "ARQ", το sci-fi φίλμ του Tony Elliott, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

"Σε ένα μέλλον όπου οι πολυεθνικές μάχονται τα κυρίαρχα έθνη για τα εναπομείναντες ενεργειακές προμήθειες, ο μηχανικοί Renton και Hannah προσπαθούν να διασώσουν μια πειραματική ενργειακή τεχνολογία που θα μπορούσε να δώσει ένα τέλος στους πολέμους. Το πρόβλημα όμως είναι, ότι αυτή η τεχνολογία δημιούργησε μια συνεχή χρονική επανάληψη, που τους αναγκάζει να βιώνουν την ίδια θανάσιμη εισβολή στο σπίτι τους, ξανά και ξανά. Μαζί, θα πρέπει να βρούν ένα τρόπο να σταματήσουν αυτό το time loop και να βγούν απο αυτό ζωντανοί."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Tony Elliott ("Orphan Black"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Robbie Amell, Rachael Taylor, Gray Powell, Jacob Neayem, Shaun Benson, Adam Butcher, Jamie Spilchuk.

Η ταινία που αποτελεί μια παραγωγή του Netflix, θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο στις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ λίγες μέρες αργότερα (16 Σεπτεμβρίου) θα διατεθεί μέσα απο την online πλατφόρμα της υπηρεσίας streaming.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.