Πρώτο Trailer Απο Το "Anthropoid"

0

Η Bleecker Street κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Anthropoid", το πολεμικό δράμα του Sean Ellis.

"Το 'Anthropoid' είναι βασισμένο στην μοναδική, αληθινή ιστορία της 'Επιχείρησης Anthropoid', το κωδικό όνομα της αποστολής των Τσέχων πρακτόρων για την δολοφονία του αξιωματικού των SS, Reinhard Heydrich.

Ο Heydrich, ο βασικός εμπνευστής πίσω απο την Τελική Λύση, υπήρξε ο τρίτος στην ιεραρχία του Reich, πίσω απο τον Hitler και τον Himmler, τον ηγέτη των Ναζιστικών δυνάμεων στην Τσεχοσλοβακία. Το φιλμ ακολουθεί δυο εξόριστους στρατιώτες του Τσεχικού Στρατού, τον Josef Gabčík (Cillian Murphy) και τον Jan Kubiš (Jamie Dornan), που πέφτουν με αλεξίπτωτο στην υπό κατοχή χώρα τους, τον Δεκέμβριο του 1941. Με περιορισμένες πληροφορίες και λιγοστό εξοπλισμό σε μια πόλη φάντασμα, οι δυο τους πρέπει να βρούν τον τρόπο να δολοφονήσουν τον Heydrich, μια αποστολή που θα αλλάξει την εικόνα της Ευρώπης για πάντα."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Sean Ellis ("Cashback", "Metro Manila"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Anthony Frewin ("Color Me Kubrick"). Πρωταγωνιστούν οι Cillian Murphy, Jamie Dornan, Harry Lloyd, Charlotte Le Bon, Toby Jones, Bill Milner, Sam Keeley, Mish Boyko, Brian Caspe.

Αν και η ταινία του Sean Ellis είναι βασισμένη σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, η παραγωγή της φαντάζει κάπως φτωχή, ενώ η ίδια ιστορία αποτελεί το κεντρικό θέμα και της ταινίας "HHhH" του Cédric Jimenez, μια ταινία με πολύ υψηλότερο προφίλ και προϋπολογισμό, που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στα τέλη του 2016.

Το "Anthropoid" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στα τέλη του καλοκαιριού, αφού πρώτα προβληθεί στο Φεστιβάλ Karlovy Vary.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Anthropoid"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.