Πρώτο Trailer Απο Το "American Pastoral"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "American Pastoral", την δραματική ταινία του ηθοποιού Ewan McGregor, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο, μεταφέροντας την ομώνυμη νουβέλα του Philip Roth. Αν και κάπως υπέρμετρα μελλοδραματικό, το πρώτο trailer φανερώνει μια σοβαρή και προσεγμένη σκηνοθετική δουλειά, που αναμένεται να στηριχθεί περισσότερο στις ερμηνείες του αξιόλογου cast.

Σύμφωνα με την πλοκή της νουβέλας:

"Καθώς ο Αμερικανικός αιώνας πλησιάζει σε ένα δύσκολο τέλος, ο Philip Roth μας προσφέρει μια νουβέλα ανεπιφύλακτου μεγαλείου, που αποτελεί μια ελεγεία για όλες τις υποσχέσεις του αιώνα για ευημερία, αστική τάξη και εγχώρια ευδαιμονία. Ο πρωταγωνιστής της νουβέλας είναι ο Swede Levov, ένας θρυλικός αθλητής στο γυμνάσιο του Newark, που μεγαλώνει στα ανθηρά μεταπολεμικά χρόνια, παντρεύεται την πρώην Miss New Jersey, κληρονομεί το εργοστάσιο γαντιών του πατέρα του και μετακομίζει σε ένα πέτρινο σπίτι στο ειδυλιακό χωριό του Old Rimrock. Και ξαφνικά μια μέρα του 1968, η όμορφη Αμερικανική τύχη του Swede τον εγκαταλείπει..."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ewan McGregor ο οποίος έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι John Romano & Noah Haidle, βασισμένοι φυσικά στη νουβέλα του Philip Roth.

Πρωταγωνιστούν οι Ewan McGregor, Jennifer Connelly, Dakota Fanning, Uzo Aduba, Molly Parker, Rupert Evans, Valorie Curry, David Strathairn, Peter Riegert, Mark Hildreth, Emily Peachey.

Υστερα απο μια πλούσια καριέρα στην υποκριτική - που φυσικά βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη - ο ταλαντούχος Ewan McGregor δοκιμάζει την τύχη του και στην σκηνοθεσία, με υπόβαθρο την βραβευμένη με Pulitzer νουβέλα, του καταξιωμένου Philip Roth.

Το "American Pastoral" θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 28 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.