Πρώτο Trailer Απο Το "Aftermath"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Aftermath", το δραματικό φίλμ του Elliott Lester, που είναι βασισμένο στο αεροπορικό δυστύχημα του 2002 και τα γεγονότα που έλαβαν χώρα 478 ημέρες μετά.

"Οι ζωές δυο ξένων θα μπλεχτούν ανεπανόρθωτα, ύστερα απο ένα ολέθριο αεροπορικό δυστύχημα. Εμπνευσμένο απο αληθινά γεγονότα, το AFTERMATH αφηγείται μια ιστορία ενοχής και εκδίκησης, που ξεκινά όταν το λάθος ενός ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας (Scoot McNairy) θα προκαλέσει το θάνατο της συζύγου και της κόρης ενός εργοδηγού (Arnold Schwarzenegger)."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Elliott Lester ("Blitz"), το σενάριο υπογράφει ο Javier Gullón ("Enemy", "Hierro"), ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο Darren Aronofsky.

Πρωταγωνιστούν οι Arnold Schwarzenegger, Scoot McNairy, Maggie Grace, Kevin Zegers, Hannah Ware, Glenn Morshower, Mariana Klaveno, Mo McRae, Larry Sullivan.

Υστερα απο το zombie-δράμα "Maggie", ο Arnold Schwarzenegger επιστρέφει και πάλι σε δραματικό ρόλο, σε ένα φίλμ που αν και βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, φαντάζει αδύναμο σεναριακά.

Το "Aftermath" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 7 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.