Πρώτο Trailer Απο Το "A Wrinkle in Time"

0

Η Disney κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "A Wrinkle in Time", την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της κλασικής νουβέλας που έγραψε η Madeline L’Engle. Το πρώτο trailer που έχει ήδη διχάσει, φανερώνει μια περίεργη και υπερβολικά στυλιζαρισμένη αισθητική, ενώ και οι επιλογές στο cast φαντάζουν κάπως άστοχες.

"Μια επική περιπέτεια φαντασίας, βασισμένη στο διαχρονικό και κλασικό έργο της Madeleine L’Engle, που μεταφέρει το κοινό σε διαστάσεις του χωροχρόνου, εξερευνώντας τη φύση του σκότους απέναντι στο φως και τελικά το θριάμβο της αγάπης."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Ava DuVernay ("Selma"), ενώ το σενάριο της μεταφοράς έχει γράψει η Jennifer Lee ("Frozen"), βασισμένη φυσικά στην νουβέλα φαντασίας της Madeline L’Engle που κυκλοφόρησε το 1963.

Πρωταγωνιστούν οι Storm Reed, Reese Witherspoon ("Legally Blonde"), Mindy Kaling ("The Mindy Project"), Chris Pine ("Star Trek Beyond"), Gugu Mbatha-Raw ("Belle"), Zach Galifianakis ("The Hangover"), Michael Peña, André Holland, Oprah Winfrey, Levi Miller, Deric McCabe, Bellamy Young, Rowan Blanchard, και Will McCormack.

Το "A Wrinkle in Time" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 9 Μαρτίου του 2018.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "A Wrinkle in Time"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.