Πρώτο Trailer Απο Το "The 9th Life Of Louis Drax"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The 9th Life Of Louis Drax", το μεταφυσικό θρίλερ του Alexandre Aja.

"Εχοντας επιζήσει απο οκτώ σχεδόν θανατηφόρα ατυχήματα, κατά την διάρκεια της πολύ άτυχης ζωής του, ο Louis Drax βουτά απο έναν απότομο γκρεμό, την ημέρα των ένατων γενεθλίων του. Καθώς η αστυνομία ερευνά τα αίτια πίσω απο την παρολίγο μοιραία πτώση του Louis και αναζητά τον βίαο πατέρα του Peter [Aaron Paul], ο καταξιωμένος νευρολόγος Dr. Allan Pascal [Jamie Dornan] χρησιμοποιεί ανορθόδοξες τεχνικές για να εισέλθει στο αναίσθητο μυαλό του αγοριού και να απακαλύψει την αλήθεια γύρω απο τα γεγονότα που τον οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση. Ομως, καθώς εισέρχεται ολοένα και βαθύτερα στην μυστηριώδη ικανότητα του Louis που του επιτρέπει να ξεγελά τον θάνατο, ο γιατρός ερωτεύεται την Natalie [Sarah Gadon], την μητέρα του μικρού αγοριού. Καθώς αναδύονται νέα στοιχεία γύρω απο την υπόθεση, μια σοκαριστική αποκάλυψη θα αλλάξει την μοίρα του Louis και όλων όσων βρίσκονται γύρω του."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Alexandre Aja ("The Hills Have Eyes", "Horns"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Max Minghella, βασισμένος στη νουβέλα της Liz Jensen.

Πρωταγωνιστούν οι Aaron Paul, Sarah Gadon, Jamie Dornan, Aiden Longworth, Molly Parker, Barbara Hershey, Fiona Vroom, Oliver Platt, Terry Chen.

Το "The 9th Life Of Louis Drax" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.