Πρώτο Trailer Απο Το "The 15:17 to Paris"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The 15:17 to Paris", το νέο φίλμ του Clint Eastwood που αφηγείται την αληθινή ιστορία των Anthony Sadler, Alek Skarlatos και Spencer Stone, των ανθρώπων που τον Αύγουστο του 2015 απέτρεψαν μια τρομοκρατική επίθεση σε ένα τρένο με προορισμό το Παρίσι.

"Το απόγευμα της 21ης του Αυγούστου το 2015, ο κόσμος πάγωσε όταν έμαθε απο τα ΜΜΕ για την αποτυχημένη τρομοκρατική επίθεση στο δρομολόγιο #9364 ενός τρένου με προορισμό το Παρίσι, μια επίθεση που έμεινε ημιτελής χάρις στην προσπάθεια τριών νεαρών Αμερικανών που ταξίδευαν στην Ευρώπη. Το φίλμ ακολουθεί τις ζωές των τριών φίλων, απο τα προβλήματα της παιδικής του ηλικίας, την ενηλικίωση τους μέχρι και τα γεγονότα που οδήγησαν στην αποτροπή της τρομοκρατικής επίθεσης. Κατά την διάρκεια αυτής της τρομακτικής εμπειρίας, η φιλία τους δεν αποδυναμώνεται και εξελίσσεται στο πιο δυνατό όπλο τους, στην προσπάθεια τους να σώσουν την ζωή πεντακοσίων επιβατών."

Πρώτο Trailer Απο Το "The 15:17 to Paris"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Clint Eastwood ("Mystic River", "Unforgiven"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Dorothy Blyskal και Jeffrey E. Stern.

Πρωταγωνιστούν οι Judy Greer, Jenna Fischer, Thomas Lennon, Ray Corasani, PJ Byrne, Jaleel White, Tony Hale, P.J. Byrne, Sinqua Walls, Hélène Cardona.

Με το γνωστό, υπέρμετρα πατριωτικό και εννίοτε απωθητικό στύλ, το νέο φίλμ του Clint Eastwood πολύ δύσκολα θα καταφέρει να βρεί κοινό εκτός των συνόρων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το "The 15:17 to Paris" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.