Πρώτο Teaser Trailer Απο Το "Spectre"

0

Η MGM κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Spectre", την 24η ταινία του διάσημου Βρετανού πράκτορα James Bond ή 007.

"Ενα αινιγματικό μήνυμα απο το παρελθόν του Bond, τον οδηγεί σε μια προσπάθεια αποκάλυψης μιας διαβολικής οργάνωσης. Καθώς ο M βρίσκεται σε διαμάχη με πολιτικές δυνάμεις για να διατηρήσει ζωντανή τη μυστική υπηρεσία, ο Bond ξεδιπλώνει τα επίπεδα της εξαπάτησης με σκοπό να αποκαλύψει την τρομακτική αλήθεια πίσω απο το SPECTRE."

Στη σκηνοθεσία της νέας ταινίας θα βρεθεί και πάλι ο Sam Mendes ("Skyfall"), την κινηματογράφηση θα αναλάβει ο Hoyte van Hoytema ("Interstellar"), ενώ το σενάριο έχουν γράψει οι John Logan ("Gladiator", "Penny Dreadful"), Neal Purvis και Robert Wade, βασισμένοι πάντα στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Ian Fleming.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Bond θα επιστρέψει ο Daniel Greg, στο ρόλο του "κακού" θα βρεθεί ο Christoph Waltz ("Django Unchained"), ενώ οι femme fatalles θα είναι οι Monica Bellucci και η Lea Seydoux, πρωταγωνιστούν επίσης οι Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Stephanie Sigman, Andrew Scott και Dave Bautista.

Κρίνοντας απο το πρώτο teaser, η ατμόσφαιρα της νέας ταινίας μοιάζει να είναι ίδια με αυτήν του υπέρμετρα δραματικού "Skyfall", κάτι που δυστυχώς σημαίνει αργός ρυθμός και λιγότερη δράση.

Το "SPECTRE" θα κάνει πρεμιέρα στην Βρετανία, στις 23 Οκτωβρίου του 2015.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.