Πρώτο Teaser-Trailer Από Το "Shadow in the Cloud"

0

Η 387 Film Distribution κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Shadow in the Cloud", το μεταφυσικό θρίλερ της Roseanne Liang. Το πρώτο teaser φανερώνει ένα διασκεδαστικό φιλμ, που φλερτάρει με τον όρο b-movie και που μοιάζει σαν ένα μεγάλο επεισόδιο του "Twilight Zone" και πιο συγκεκριμένα το εξαιρετικό επεισόδιο "Nightmare at 20,000 feet".

Πρώτο Teaser-Trailer Από Το "Shadow in the Cloud"

"Το φιλμ εξελίσσεται κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και εστιάζει στην πιλότο (Chloë Grace Moretz) ενός αμερικανικού βομβαρδιστικού B-17, η οποία επιβιβάζεται στο αεροπλάνο με μια μυστηριώδη μαύρη τσάντα απόρρητου περιεχόμενου και διαταγές για την μεταφορά της. Σύντομα όμως η κατάσταση στον αέρα θα πάρει μια απροσδόκητη τροπή, καθώς η νεαρή πιλότος θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα ενοχλητικό ανδρικό πλήρωμα, μια Γιαπωνέζικη ενέδρα και ένα μυστηριώδες πλάσμα. Πλέον, η σμηναγός Maude Garrett θα πρέπει να φτάσει στα όρια της για να προστατέψει το πλήρωμα, το αεροσκάφος και το πολύ σημαντικό φορτίο που μεταφέρει."

Πρώτο Teaser-Trailer Από Το "Shadow in the Cloud"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Roseanne Liang ("My Wedding and Other Secrets"), ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Max Landis ("Chronicle", "Dirk Gently's Holistic Detective Agency").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Maude Garrett, βρίσκεται η Chloë Grace Moretz ("Let Me In", "Kick-Ass"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Nick Robinson, Beulah Koale, Taylor John Smith, Callan Mulvey, Benedict Wall, Byron Coll, Joe Witkowski, Liam Legge.

Το "Shadow in the Cloud" θα διατεθεί μέσα από τις πλατφόρμες video on demand την 1η Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.