Πρώτο Teaser-Trailer Από Το Sci-Fi "The Tomorrow War"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer από το "The Tomorrow War", την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας του Chris McKay, που η Paramount πούλησε στην συνδρομητική υπηρεσία streaming. Το πρώτο teaser μας δίνει μια σύντομη εικόνα από το sci-fi φιλμ του Chris McKay, που σε πρώτη φάση φαίνεται να διαθέτει υψηλό επίπεδο παραγωγής και εντυπωσιακές σκηνές δράσης.

"Ο κόσμος θα σοκαριστεί, όταν μια ομάδα χρονοταξιδιωτών καταφθάνει από το έτος 2051 για να παραδώσει ένα επείγον μήνυμα: Σε τριάντα χρόνια από σήμερα η ανθρωπότητα θα χάσει την μάχη έναν παγκόσμιο πόλεμο ενάντια σε ένα θανάσιμο είδος εξωγήινων. Ο μόνος τρόπος για επιβίωση είναι να μεταφερθούν στρατιώτες και πολίτες στο μέλλον για να συμμετάσχουν στην μάχη. Ανάμεσα σε αυτούς που στρατολογούνται είναι ο Dan Forester (Chris Pratt), ένας καθηγητής του γυμνασίου και οικογενειάρχης. Αποφασισμένος να σώσει τον κόσμο για την νεαρή κόρη του, ο Dan ενώνει τις δυνάμεις του με μια ιδιοφυή επιστήμονα (Yvonne Strahovski) και τον αποξενωμένο πατέρα της (J.K. Simmons), σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ξαναγράψουν το την μοίρα του πλανήτη."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Chris McKay ("The Lego Batman Movie 1-2"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Zach Dean ("Deadfall"). Πρωταγωνιστούν οι Chris Pratt, Yvonne Strahovski, J.K. Simmons, Edwin Hodge, Sam Richardson, Betty Gilpin, Jasmine Mathews, Mary Lynn Rajskub, Ryan Kiera Armstrong, Keith Powers, Mike Mitchell, Seychelle Gabriel.

Το "The Tomorrow War" θα διατεθεί μέσα από το Amazon Prime στις 2 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.