Πρώτο Teaser-Trailer Από Το "Moonfall" Του Roland Emmerich

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer από το "Moonfall", το νέο φιλμ επιστημονικής φαντασίας του Roland Emmerich. Το trailer φανερώνει ένα κλασικό sci-fi φιλμ του Roland Emmerich, με εντυπωσιακές σκηνές καταστροφής και πιθανότατα (ως συνήθως) λίγη ουσία.

"Μια άγνωστη δύναμη χτυπά τη Σελήνη και διαταράσσει την τροχιά της γύρω από τη Γη, που πλέον βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τον δορυφόρο της. Με μόλις μερικές εβδομάδες πριν την σύγκρουση και ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, μια τολμηρή ομάδα αναλαμβάνει την πολύ ριψοκίνδυνη αποστολή να πάει στη Σελήνη και να σώσει τον πλανήτη μας από τον αφανισμό. Αυτοί οι απροσδόκητοι ήρωες θα αφήσουν πίσω ότι αγαπούν σε μια απέλπιδα προσπάθεια, μόνο που μόλις φτάσουν εκεί θα ανακαλύψουν πως η Σελήνη δεν είναι αυτό που νομίζουμε"

Στη σκηνοθεσία του φιλμ βρίσκεται ο Roland Emmerich ("Independence Day", "The Day After Tomorrow", "2012"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Spenser Cohen ("Extinction") και Harald Kloser ("2012").

Πρωταγωνιστούν οι Halle Berry ("Monster's Ball"), Donald Sutherland ("Space Cowboys"), Michael Peña ("Ant-Man"), Patrick Wilson ("Fargo"), Carolina Bartczak ("X-Men: Apocalypse"), Charlie Plummer, Maxim Roy, John Bradley, Josh Cruddas, Stephen Bogaert, Katy Breier.

Το "Moonfall" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 4 Φεβρουαρίου του 2022.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.