Πρώτο Trailer Από Το "Dune" Του Denis Villeneuve

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Dune", την νέα κινηματογραφική μεταφορά της δημοφιλούς sci-fi νουβέλας που έγραψε ο Frank Herbert. Το πρώτο trailer φανερώνει μια εντυπωσιακή παραγωγή, που φαίνεται να διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί σε ένα αξιόλογο φιλμ επιστημονικής φαντασίας.

"Ενα μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ταξίδι ενός ήρωα, το 'Dune' αφηγείται την ιστορία του Paul Atreides, ενός ιδιοφυούς και χαρισματικού νεαρού άνδρα, με ένα σπουδαίο πεπρωμένο, που θα πρέπει να ταξιδέψει στον πιο επικίνδυνο πλανήτη του σύμπαντος για να εξασφαλίσει ενα μέλλον για την οικογένεια και τους ανθρώπους του. Καθώς κακόβουλες δυνάμεις συγκρούονται στον πλανήτη για την μοναδική πηγή του πιο πολύτιμου πόρου, ενα αγαθό που μπορεί να ξεκλειδώσει τις ικανότητες της ανθωπότητας, αυτοί που θα καταφέρουν να νικήσουν τους φόβους τους, θα είναι και αυτοί που θα επιβιώσουν."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Denis Villeneuve ("Arrival", "Sicario", "Blade Runner 2049"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Eric Roth ("The Insider") και Jon Spaihts ("Prometheus"), βασισμένοι φυσικά στη νουβέλα του Frank Herbert.

Πρώτο Trailer Από Το "Dune" Του Denis Villeneuve

Πρωταγωνιστούν οι Timothée Chalamet ("Call Me by Your Name"), Josh Brolin ("No Country for Old Men), Stellan Skarsgård ("Nymphomaniac"), Charlotte Rampling ("Red Sparrow"), Javier Bardem ("Skyfall"), Rebecca Ferguson ("Life"), Oscar Isaac ("Ex Machina"), Dave Bautista, Zendaya, David Dastmalchian, Stephen Henderson.

Αν και η κινηματογραφική μεταφορά της sci-fi νουβέλας του Frank Herbert δεν αποτελεί ένα εύκολο εγχείρημα, η παρουσία του Denis Villeneuve στο τιμόνι και το μεγάλο budget της παραγωγής αφήνουν ελπίδες για ένα αξιόλογο φιλμ επιστημονικής φαντασίας.

Το πρώτο από τα δυο προγραμματισμένα φιλμ του "Dune", θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου, μια ημερομηνία που πολλοί πιστεύουν πως θα μεταφερθεί για το καλοκαίρι, καθώς το "Tenet", το πρώτο μεγάλο φιλμ που έκανε πρεμιέρα μέσα στην πανδημία, δεν πήγε πολύ καλά στο box-office.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.