Πρώτο Teaser-Trailer Απο Το "Artemis Fowl"

0

Η Disney κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Artemis Fowl", την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της ομώνυμης σειράς βιβλίων, που έγραψε ο Ιρλανδός συγγραφέας Eoin Colfer. Το πρώτο trailer φανερώνει μια νεανική περιπέτεια φαντασίας, με υψηλό επίπεδο παραγωγής και όμορφους κόσμους, σε ενα φίλμ που η Disney ευελπιστεί να αποτελέσει την απαρχή ενός νέου κινηματογραφικού franchise.

"Ο 12χρονος Artemis Fowl είναι εκατομμυριούχος, διάνοια και πάνω απ΄'ολα, μια εγκληματική ιδιοφυία, που αναζητά τον πατέρα του που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Με την βοήθεια του πιστού του μπάτλερ, ο Artemis ξεκινά την αναζήτηση και στην πορεία αποκαλύπτει εναν αρχαίο, υπόγειο πολιτισμό, τον εντυπωσιακά προηγμένο κόσμο των νεράϊδων. Γνωρίζοντας πως η εξαφάνιση ου πατέρα του σχετίζεται με τον μυστικό, απομονωμένο κόσμο των νεράϊδων, ο πανούργος Artemis επινοεί ενα επικίνδυνο σχέδιο, τόσο επικίνδυνο που θα τον οδοηγήσει σε εναν εντυπωσιακό πόλεμο με τις πανίσχυρες νεράϊδες.

Στη σκηνοθεσία της πρώτης ταινίας απο το πιθανό franchise, βρίσκεται ο Kenneth Branagh ("Thor", "Cinderella") ο οποίος μετέφερε με μεγάλη επιτυχία και το "Cinderella", ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Conor McPherson ("The Eclipse").

Πρωταγωνιστούν οι Ferdia Shaw, Nonso Anozie, Josh Gad, Adrian Scarborough, Lara McDonnell, Joshua McGuire, Miranda Raison, Hong Chau, Simone Kirby και Judi Dench.

Η σειρά βιβλίων φαντασίας του Eoin Colfer εκδόθηκε το 2001 και ολοκληρώθηκε το 2012, αποτελούμενη απο 8 μέρη.

Το "Artemis Fowl" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 9 Αυγούστου του 2019.

Δείτε το trailer:

 

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.