Πρώτο Teaser-Trailer Απο Το "A Quiet Place Part 2"

0

Η Paramount κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer απο το "A Quiet Place Part 2", το sequel του εξαιρετικού φίλμ επιστημονικής φαντασίας που κυκλοφόρησε το 2018. Αν και το πρώτο teaser δεν είναι καθόλου αποκαλυπτικό, μας συστήνει ξανά στην υπέροχη ατμόσφαιρα αγωνίας που διέθετε το πρώτο φίλμ, κάτι που πρός το παρόν αρκεί για να συντηρήσει το ενδιαφέρον μας.

"Υστερα απο τα τραγικά γεγονότα του πρώτου φίλμ, η οικογένεια των Abbott θα πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει τους τρόμους του έξω κόσμου, καθώς συνεχίζουν να πασχίζουν για την επιβίωση στην απόλυτη ησυχία. Αναγκασμένοι να πλοηγηθούν στο άγνωστο, σύντομα διαπιστώνουν πως τα πλάσματα που κυνηγούν με τον ήχο, δεν αποτελούν την μοναδική απειλή που παραμονεύει."

Πρώτο Teaser-Trailer Απο Το "A Quiet Place Part 2"

Στη σκηνοθεσία του νέου φίλμ βρίσκεται και πάλι ο ηθοποιός-σκηνοθέτης John Krasinski ("The Office"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο βασισμένος στην ιστορία των Bryan Woods και Scott Beck.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Emily Blunt ("Sicario"), Millicent Simmonds ("Wonderstruck") και Noah Jupe, ενώ τα νέα πρόσωπα είναι οι Djimon Hounsou ("Blood Diamond"), Cillian Murphy ("Peaky Blinders"), Wayne Duvall, Okieriete Onaodowan, Lauren-Ashley Cristiano, Blake DeLong, Silas Pereira-Olson.

Το "A Quiet Place Part 2" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 20 Μαρτίου του 2020...

https://www.youtube.com/watch?v=QbynQn2_0RU&feature=emb_logo

 

Πρώτο Teaser-Trailer Απο Το "A Quiet Place Part 2"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.