Πρώτα Teasers του "Transcendence"

0

Η Warner Bros κυκλοφόρησε τα πρώτα teasers του "Transcendence", της δραματικής sci-fi ταινίας του Wally Pfister.

"O Dr. Will Caster (Johnny Depp) είναι ένας κορυφαίος ερευνητής στο πεδίο της Τεχνητής Νοημοσύνης, που προσπαθεί να δημιουργήσει μια συνειδητή μηχανή που συνδυάζει την συλλογική γνώση των πάντων ενώ ταυτόχρονα διαθέτει το πλήρες φάσμα των ανθρώπινων συναισθημάτων.

Οταν μια ομάδα εξτρεμιστών κατά της τεχνολογίας απειλούν την ζωή του, άθελα τους θα πυροδοτήσουν μια γρήγορη κίνηση πρός την "υπέρβαση" του, και η δίψα του Will για γνώση θα εξελιχθεί σε μια εμμονική αναζήτηση για την απόλυτη δύναμη."

Sci-Fi δράμα, σε σκηνοθεσία του εξαιρετικού κινηματογραφιστή Wally Pfister ("The Dark Knight Trilogy", "Inception") που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο. Το σενάριο υπογράφουν οι Jordan Goldberg, Jack Paglen και Alex Paraskevas, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο Christopher Nolan.

Πρωταγωνιστούν οι Johnny Depp, Kate Mara, Rebecca Hall, Paul Bettany, Morgan Freeman, Cillian Murphy, Cole Hauser, Clifton Collins Jr., Josh Stewart, Shaun Rylee, Cory Hardrict.

Αν και τα teasers δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, η υπόθεση της ταινίας και η επιστροφή του Johnny Depp στους σοβαρούς ρόλους, μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Το "Transcendence" θα κυκλοφορήσει στίς αίθουσες, στις 18 Απριλίου.

Δείτε το teaser #1:

Δείτε το teaser #2:

Δείτε το teaser #3:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.