Πρώτο Teaser του "The Last Beat"

0

"Το "The Last Beat" ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες του Jay Douglas, του διάσημου Αμερικανού αστέρα της ρόκ, σε ένα ταραχώδες πλήν συναρπαστικό Παρίσι στίς αρχές της δεκαετίας του 1970. Χαλαρά βασισμένο στίς τελευταίες ημέρες του ειδώλου της ρόκ Jim Morrison, το φίλμ δεν αποτελεί μια παραδοσιακή βιογραφία, αλλά μια λυρική μελέτη μιας λαμπερής, πολύπλοκης και ταραγμένης ψυχής. Το φίλμ εστιάζει στις προβληματικές σχέσεις του Jay με τις δυο γυναίκες της ζωής του: την Clemence, μια εντυπωσιακή Γαλλίδα Κόμησσα και την δεδηλωμένη ως αδελφή-ψυχή του Valerie Eason, μια όμορφη κοκκινομάλα απο την Καλιφόρνια."

Ανεξάρτητο δράμα σε σκηνοθεσία και σενάριο του Robert Saitzyk ("White of Winter") και πρωταγωνιστές τους Shawn Andrews, Kevin Corrigan, Cameron Richardson, Martha Higareda, Seymour Cassel, Aasha Davis, Courtney Halverson.

Αποφεύγοντας την ετικέτα της βιογραφίας, ο Robert Saitzyk επινοεί τον φανταστικό χαρακτήρα του Jay Douglas, για να απεικονίσει τις τελευταίες ημέρες ενός απο τους πιο σημαντικούς μουσικούς της ρόκ, τον θρυλικό Jim Morrison.

Το ψυχεδελικό teaser δεν αποκαλύπτει σχεδόν τίποτε, αλλά μας έχει κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον.

Το "The Last Beat" θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.